| Autor |
RE: Krajnice na FARO/ITES |
src ceska trebova
člen

Příspěvků celkem: 178
Registrován od: 02.10.06 |
| Vloženo dne 20-05-2010 14:28 |
|
|
Jen se pochlub, obzvlaste kdyz je cim. Pokud mas nekde vice foto drahy napis kde a nebo si tady udelej album. Rozhodne je to paradni inspirace. Ja i kdyz mam do nasi drahy [www.src.ceskatrebova.com] asi tak 400 metru, tak premyslim o domaci draze pro vnoucata. Pokud by jsi k fotkam pridal i nejaka data, tak by to bylo uplne nejlepsi . Jarda
Každý čtvrtek pokud je pracovním dnem je dráha z FARO dílů otevřená pro veřejnost od 17 hodin.
Nejdelší čtyřproudá autodráha v České republice  |
|
| Autor |
Jan
člen

Příspěvků celkem: 96
Registrován od: 22.02.08 |
| Vloženo dne 20-05-2010 20:17 |
|
|
Jardo, tak jsem opět založil album...."FARO KRAJNICE"...
Jan |
|
|
| Autor |
src ceska trebova
člen

| Vloženo dne 21-05-2010 08:08 |
|
|
Klobouk dolu. To jsi se ale "krasne vyblbnul" . Moc se mi to libi a hned jsem k monitoru zavolal jednoho ze sponzoru meho teamu - manzelku, ze je to realne mit doma pekny okruh . Otazky: nadjezd mas na original sloupcich? Je ale na desce predpokladam. Mereni casu a kol je co? Pokud to neni tajny now how (nebo jak se to pise budu rad za odpoved a myslim, ze nejen ja. Jarda
Každý čtvrtek pokud je pracovním dnem je dráha z FARO dílů otevřená pro veřejnost od 17 hodin.
|
| Autor |
Jan
člen

Příspěvků celkem: 96
Registrován od: 22.02.08 |
| Vloženo dne 22-05-2010 10:29 |
|
|
Jardo, docela jsem s klamaný Po odeslání, na src@ceskatrebova.com "dokumentace" a mého úsilí, jsem čekal, že přijde alespoň odpověď a reakce 
Jan |
|
|
| Autor |
src ceska trebova
člen

| Vloženo dne 23-05-2010 18:57 |
|
|
Ahoj Honzo, nebud zklamany. Ja jsem na netu porad, ale ve vsedni den - potrebuji jej k praci a na monitor "cumim" minimalne 8 hodin denne . O vikendu skoro nikdy, protoze si chci vorazit . Za vse Ti moc dekuji - SW, schemata, prelozeny navod, fotografie a detailni rozpocet - bomba . Urcite vse peclive prostuduji a hlavne zazalohuji pro pripad, ze bych se do domaci modelove autodrahy pustil. Diky moc Jarda
|
| Autor |
Michal15
člen
Příspěvků celkem: 6
Registrován od: 24.02.10 |
| Vloženo dne 04-06-2010 11:43 |
|
|
|
Zdravim. Chtel jsem se zeptat, nevite nekdo jak se pokrocilo s krajnicema? Debata utichla a po dizzzym ani vidu ani slechu. Skvely napad, ktery vzal rychly konec? |
|
|
| Autor |
Mitch
člen

Příspěvků celkem: 934
Registrován od: 20.09.06 |
| Vloženo dne 04-06-2010 14:02 |
|
|
Přesně jsi to vystihl.
Naposledy jsem se ptal kolik by se mu toho vešlo do toho zbytku desky, že bych si to vzal, vyzkoušel a popřípadě něco doobjednal.
Vlastně jsem se jen přihlásil o to, oč tu na samém žačátku vlákna požádal.
O odběr zbytku desky. |
|
|
| Autor |
SaVec
člen
Příspěvků celkem: 8
Registrován od: 17.06.10 |
| Vloženo dne 03-07-2010 07:43 |
|
|
Dobré ráno, napadlo mě další způsob jak přichytit krajnice k draze. Použil by se klasický vrut do dřeva 3x16 se zápustnou hlavou. Do krajnice vyvrtat díru o průměru 2,5 mm a hloubce min. 16mm, kapnout lepidlo a vrut našroubovat do díry tak hluboko, aby šel suvně zasunout do drážky v zatáčce. Kónus zápustné hlavy by automaticky přitahoval krajnici k dráze.
|
|
|